Sporthipnózis oktatás

Fotolia_42158128_M-125828c096

Sporthipnózis oktatás

Sporthipnózis egy legális dopping, ugyanis segít minden sportolónak,
hogy sporttechnikai lépések pontos megértését, feldolgozását és kivitelezését, továbbá a szellemi- és koncentrációs képességüket és önbizalmukat megsokszorozva a legmagasabb telejesítmény kivitelezését tegye lehetővé.

Legtöbb ember emlékszik olyan eseményékre, amikor a teljesitőképesége a mentális állapota miatt korlátozott volt. Okként szerepelhet például erős lámpaláz, vagy egyszerüen találkozás olyan személlyel aki beszédével erősen befolyásolta. Sportolók könnyen kerülnek ilyen befolyásoltság alá.

Sporthipnózis oktatása során nem csak a különböző technikák megfelelő elmélyítésével foglalkozunk, mint a tréning lehetőleg leghatékonyabb kivitelezésével és ezáltal a a versenyen kifejthető csúcsteljesítménnyel, hanem az optimális mentális beállitódás fejlesztésével is.

Sokszor fennállnak olyan nehézségek melyek az egyén begrögződött szokásaira vagy egyéni mentális blokádjaira vezethetők vissza. Léteznek olyan esetek amikor a szándék egységében másfajta blokádok uralkodnak melyek a végrehajtás folymatában jelennek meg és nehézséget mutatnak.